Treball a fer sobre els protagonistes

Les escoles que participeu a la Campanya heu rebut la fitxa de treball d’un dels protagonistes  (aquesta fitxa us ha de servir per recollir la informació) i una petita biografia amb la foto de la protagonista (aquesta fitxa és d’ús exclusiu per al professorat i ha de servir com a introducció del personatge a treballar).

Què en fareu? Doncs, d’una banda, buscar informació sobre qui és i què ha fet el o la protagonista que us ha tocat investigar, i, de l’altra, un retrat de la protagonista utilitzant la tècnica de dibuix o pintura que més us agradi.

Amb la informació recollida per cada classe muntarem un gran llibre amb històries de vida de tots i totes les personatges per la Pau. Aquest llibre, es completarà amb les persones que els nois i noies de cicle superior escolliu per al vostre treball, personatges locals que tenim ben a prop nostre i que també treballen per fer d’aquest món un lloc més segur i just.

A Girona, a més, durant les primeres setmanes de febrer, un autobús de la ciutat lluirà un mural amb els vostres dibuixos. Un mural amb   els protagonistes per la pau!

Fitxa per al treball amb l’alumnat

Fitxa informativa per al professorat

 

 

 

 

 

 

 

 

Descarregueu-vos les fitxes per al treball si no les heu rebut correctament per correu:

Anuncis